Close

asbesti

Home

/

asbesti

Tähtiremontit avaimet käteen -palveluna

Tähtiremontit palvelee kaikkia kodinremontoijia ympäri Suomen avaimet käteen –periaatteella. Haluamme, että toteutat remonttiunelmasi helposti, turvallisesti ja laadukkailla materiaaleilla. Ota yhteyttä lähimpään myyjäämme ja pyydä maksuton suunnittelukäynti.

Maksuton suunnittelu

Kuuntelemme toiveesi sekä tarpeesi ja suunnittelemme kanssasi kotisi uuden ilmeen. Sovimme aikataulun ja annamme kokonaisuudesta täsmällisen kustannusarvion. Tarvittaessa tarjoamme myös joustavan rahoituksen.

Mittaus

Ammattitaitoiset mittamiehet mittaavat remonttikohteen tarkasti ennen työn aloittamista. Varmistamme, että tehdas saa oikeat mitat kalusteita, tasoista ja lattioista, sekä muista remontti materiaaleista. Tarkalla lasermittauksella varmistamme työn sujuvan etenemisen.

Suojaus

Siirrämme ja suojaamme huonekalusi uudistettavasta tilasta ennen töiden aloittamista. Huolehdimme puolestasi taloyhtiön tarvitsemat remontti-ilmoitukset.

Asennus

Puramme varoen vanhan ja luomme tilalle huolellisesti uutta. Käytämme omia osaavia asentajiamme. Näin varmistamme, että yhdessä sopimamme aikataulut varmasti pitävät.

Siivous

Teemme valmistuneeseen tilaan harjasiivouksen ja toimitamme syntyneet remonttijätteet puolestasi kierrätykseen. Siirrämme halutessasi myös huonekalut takaisin paikoilleen.

Lopputarkistus

Tarkistamme työn jäljen yhdessä kanssasi ja toimitamme selvityksen tekemistämme töistä kotitalousvähennystä varten. Samalla otamme ilolla vastaan kaikki kehitysideasi toimintamme kehittämiseksi.

Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä unelmiesi remontti!

ja tilaa maksuton arviointikäynti

wpChatIcon